Komt de Apple Watch pas later naar Nederland?

Apple-Watch-Vertraagd
Apple heeft zojuist trots de verschijningsdatum van de Apple Watch op haar website gezet, maar het is ineens maar de vraag of Nederland ook op die datum met de smartwatch aan de gang kan.

Op de lokale website van verschillende grote Europese landen, waaronder Engeland, Frankrijk en Duitsland, staat sinds kort namelijk dat de Apple Watch “begin 2015” verkrijgbaar is. Ondertussen laat de Nederlandse en Belgische versie van de website weten dat de smartwatch “in 2015” komt.

Later in Nederland
Ondanks het feit dat Apple nog geen concrete datum onthuld heeft, is dit al genoeg reden voor fans om te denken dat we in Nederland pas later aan de slag kunnen met de Apple Watch. Een andere verklaring kan natuurlijk ook zijn dat Apple de Nederlandse en Belgische website simpelweg nog niet geüpdatet heeft.

Apple onthulde hun eerste wearable op dezelfde dag dat ze ook de iPhone 6 en 6 Plus onthulden, sinds die tijd is het echter erg stil geworden rondom de smartwatch. Meer weten over de Apple Watch? Lees dan hier een overzicht van alle functies die tot nu toe bekend zijn.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *