Komt de Apple Watch pas later naar Nederland?

Auteur: , 1 Reactie
Apple-Watch-Vertraagd

Apple heeft zojuist trots de verschijningsdatum van de Apple Watch op haar website gezet, maar het is ineens maar de vraag of Nederland ook op die datum met de smartwatch aan de gang kan.

Op de lokale website van verschillende grote Europese landen, waaronder Engeland, Frankrijk en Duitsland, staat sinds kort namelijk dat de Apple Watch “begin 2015” verkrijgbaar is. Ondertussen laat de Nederlandse en Belgische versie van de website weten dat de smartwatch “in 2015” komt.

Later in Nederland
Ondanks het feit dat Apple nog geen concrete datum onthuld heeft, is dit al genoeg reden voor fans om te denken dat we in Nederland pas later aan de slag kunnen met de Apple Watch. Een andere verklaring kan natuurlijk ook zijn dat Apple de Nederlandse en Belgische website simpelweg nog niet ge├╝pdatet heeft.

Apple onthulde hun eerste wearable op dezelfde dag dat ze ook de iPhone 6 en 6 Plus onthulden, sinds die tijd is het echter erg stil geworden rondom de smartwatch. Meer weten over de Apple Watch? Lees dan hier een overzicht van alle functies die tot nu toe bekend zijn.1 reactie

Alle sites behalve de Amerikaanse zijn inmiddels al weer terug veranderd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).