Komt de echte Airpods-killer uit de eigen stal van Apple?

Powerbeats Pro
Ja hoor, Apple gaat nóg een draadloos setje introduceren.

Vorige week doken de eerste geruchten op over de nieuwe Powerbeats Pro. De vorige Powerbeats zaten nog met een kabeltje aan elkaar vast, maar nu gaat Beats dus echt draadloos. In het gisteren uitgebrachte iOS 12.2 zijn zelfs al afbeeldingen van de draadloze oortjes te zien, dus de release laat vast niet lang op zich wachten.

De Powerbeats Pro verschilt behoorlijk van de Airpods. Zo zit er een beugeltje aan vast, zodat ze niet zo snel uit je oren vallen. Verder kun je er rubbertjes opzetten in verschillende maten, zodat ze altijd passen. Dit in tegenstelling tot de Airpods. Als die niet passen, dan heb je eigenlijk gewoon pech.

Er zijn ook genoeg overeenkomsten. Zo krijgt ook de Powerbeats Pro een case die je (waarschijnlijk) draadloos op kunt laden. In die case laden de oortjes zelf vervolgens weer op. Verder zit er ook een H1-chip in, waardoor commando’s als ‘Hey, Siri’ ook werken. De oude Powerbeats-oortjes gingen 12 uur mee op een acculading en dat is flink meer dan de Airpods, maar het is de vraag of dat zo blijft nu ze echt volledig draadloos worden.

Het is nog niet duidelijk wanneer Apple de Powerbeats Pro op de markt brengt. De ouder versie kostte 199,95 euro, dus laten we in ieder geval hopen dat ze niet veel duurder worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *