Komt de iPhone 6 al in mei volgend jaar?

iPhone 6 in mei 2014
Als de geruchten en geluiden die te horen zijn bij toeleveranciers kloppen dan kunnen we al in de eerste helft van volgend jaar een iPhone verwachten met een fatsoenlijk groot scherm. Dat zal overigens géén gebogen scherm zijn.

Geruchten over een iPhone met een groter scherm doen al langer de ronde en afgelopen zondag stuurde Apple CEO Tim Cook een e-mailtje naar het personeel van Apple met de mededeling dat er ‘big plans’ zijn voor 2014.

Naast een iPhone met een groter scherm wordt volgend jaar ook een iPad Maxi verwacht met een scherm van 12.9 inch. Die tablet zou vooral gericht zijn op scholen en in oktober 2014 op de markt komen, al hoorden we eerst maart voorbij komen. In maart 2014 zou Apple wel iOS 7.1 willen lanceren en die update zou met name belangrijk zijn voor iOS in the Car. Oftewel het integreren van iOS apparaten in de auto. (via: bgr.com & digitimes.com)

Nog geen reacties

  1. Hij wordt gewoon gelanceert in september october, niet eerder niet later, het huidige model loopt een jaar daarna krijgen we een vernieuwde iphone te zien. Nouja vernieuwd zal wel weer een minimale update van het uiterlijk zijn. Begin april de overstap naar Galaxy s5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *