Komt de Turing-phone er wel?

Auteur: , 3 Reacties
Turing Phone

De superveilige telefoon is al maanden te laat.

Uiteindelijk zou hij er in april komen, de Turing-phone. Maar hij is er nog niet, en er is verder ook niets meer van vernomen. Zowel op de eigen site als op de eigen social-media-kanalen wordt er niets gezegd over een vertraagde levering of wat dan ook. Wel is er één reactie op een vraag gekomen, waarin staat te lezen dat de telefoon eind juni geleverd zal worden. Vreemd, aangezien er verder dus niets aan aankondigingen of promotie gedaan is. Zou hij er dan werkelijk over vier weken opeens zijn?

Zelfs afbeeldingen van een afgerond toestel zijn er niet. De laatste demonstraties dateren van december, toen de komst van de telefoon voor het eerst wereldkundig werd gemaakt en hij nog op Android zou draaien.

Nog vreemder wordt het als er niet eens bewijs is dat er echt aan de telefoon wordt gewerkt. Er zou een oude Nokia-fabriek gekocht zijn in Finland (trouwens ook de gekozen productieplaats van een ander superveilig toestel, de Solarin van Sirin Labs). Maar er is helemaal geen teken dat er ook echt een fabriek is geopend of mensen daar aan het werk zijn.

Is die hele telefoon een hoax? Of is er wat beperkte vertraging, en zien we hem eind juni? Even afwachten dus.3 reacties

Daarom. Blackberry.

Echt staal, in plaats van ‘vloerbaar-metaal’.
De cpu was al verouderd toen het toestel werd aangekondigd, maar nu al helemaal. De Snapdragon 801 is ondertussen ook al weer 2,5 jaar oud… Ben benieuwd of het bedrijf daadwerkelijk ooit een telefoon zal produceren.
@raoulkroes: Waarschijnlijk niet … En als het er komt is het zo achterhaald allemaal.
Alleen leuk voor mensen die interessant willen doen en persee iets moeten hebben wat een ander niet heeft.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).