Komt er binnenkort een BlackBerry Android tablet?

De geflopte BlackBerry Playbook
Of we dat willen is een tweede…

BlackBerry heeft niet veel geluk gehad de afgelopen tijd. Vroeger was het merk enorm bekend, maar tegenwoordig floppen een boel smartphones van het bedrijf. Dat zorgde uiteindelijk voor een licensing deal: fabrikanten mogen producten uitbrengen onder BlackBerry tegen betaling.

Het lijkt erop dat een van deze fabrikanten een BlackBerry Android tablet gaat uitbrengen. Dat zei CEO John Chen van Blackberry op een vergadering over de inkomsten van Blackberry.

BlackBerry heeft wel eens geprobeerd een tablet uit te brengen, maar de BlackBerry Playbook deed het niet zo goed. En het was ook meteen de eerste en de laatste tablet dat het Canadese bedrijf ooit heeft uitgebracht.

Het uitbrengen van een BlackBerry Android tablet past in de tweede fase van het licensing programma van het bedrijf. Het merk BlackBerry zal straks deel uitmaken van co-branded apparaten en oplossingen voor the Internet of Things.

Daarnaast maakte Chen ook nog duidelijk dat Blackberry nog steeds veel samenwerkt met zijn partners, om ervoor te zorgen dat BlackBerry producten het level van veiligheid en beveiliging halen dat je gewend bent van het merk. (Via Crackberry)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *