Komt er een Game of Thrones-spinoff?

Game of Thrones
De kip met de gouden eieren slacht je niet, en nu de serie gaat stoppen zegt HBO daar voor open te staan.

Casey Bloys, hoofd programmering van HBO, zei er het volgende over:

We’ve talked about it. It’s something I’m not opposed to, but it has to make sense creatively. I’m open to it. The guys aren’t opposed to it, but there’s no concrete plans.

Heel concreet is het dus nog niet, maar we weten allemaal dat ’sense creatively’ zoveel betekent als ’we moeten even bekijken hoe we hier zo veel mogelijk geld uit kunnen krijgen.’

Eerdere opmerkingen van Bloys in een interview met Gizmodo werden als bewijs gezien dat de serie na seizoen 8 stopt. HBO lijkt daar niet blij mee te zijn en meldde snel dat het einde niet officieel bevestigd is, maar ontkende het ook niet. De reactie van HBO zou dan juist weer kunnen wijzen op de mogelijkheid van een spin-off.

Wat we van een eventuele volgende serie kunnen verwachten is nog volledig onbekend. Wellicht bieden de laatste afleveringen aanknopingspunten, omdat we zien hoe de karakters eindigen. Maar HBO kan ook een heel andere richting opgaan en personages die eerder verdwenen een eigen verhaallijn geven, of het achtergrondverhaal van een vermoord personage tot nieuwe serie maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zie ook: Deze app is de schrik van iedere GoT-verslaafde, Deze interactieve Game of Thrones-app moét je proberen.

2 reacties

  1. Het zal wel moeten want alhoewel het een prachtige serie is blijft het maar karig met die paar epidodes per seizoen, en straks nog minder per seizoen en nog langer wachten !

    Waarom zeg ik dit ? Er lopen velen verhalen door elkaar heen en in elkaar over en om die fatsoenlijk te belichten heb je per seizoen 20 episodes nodig of langere afleveringen want die 50 minuten screentime kan je in zo’n complex verhaal weinig mee.

    Ik zie het als een Horeca flesje Cola, die belachelijke 200ml die best lekker is maar je dorst niet lest.
    Oftewel, MEER aub !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *