Komt er een randloze kleine Samsung-smartphone?

Nog kleiner dan dit oudere toestel?
Samsung staat bekend om gigantische telefoons, maar komt er ook een Mini-iets uit?

Volgens sneaky insider Ice Universe is het Zuid-Koreaanse Samsung aan het werken aan een bijzonder kleine smartphone zonder randen. In de Tweet op het Chinese Weibo (Chinese Twitter) heeft hij het over een sub-5-inch display zonder bezels. Hij stelt daarentegen de productie van het toestel in dezelfde Tweet in twijfel.

Waar heeft Ice Universe het over?

De Tweet, gescreenshot en vertaald door Sammobile heeft het dus over een uitzonderlijk klein toestel. Nu gaan de eerste gedachten natuurlijk naar een nieuwe Galaxy (de A5 of A7), maar die hebben allebei nagenoeg zeker een groter scherm dan de maximale afmeting van 5 inch.

Wat kan het dan wel zijn? Nu, wellicht dat er een Galaxy S9 Mini in productie is, al lijkt dat ook een beetje vergezocht. Dit jaar koos Samsung er namelijk juist voor om geen Galaxy S8 Mini uit te brengen, wat kan betekenen dat de Mini-serie een beetje achterwege gelaten wordt. Overigens kregen we begin deze maand al wat stukjes informatie over de gigantische Galaxy S9. Check dat artikel hier.

De grootste smartphonefabrikant ter wereld is wellicht aan het werken aan een toestel dat het daglicht nooit zal zien. Wellicht is het een toestel in een nieuwe serie (kleine) smartphones. Wellicht is het juist een Mini-versie van een bestaande serie. We zullen moeten wachten, want Samsung heeft geen reactie op de geruchten gegeven.

Wil je meer over Samsung lezen? In dit artikel check je hoe Samsung Apple kapot maakt met een stevige reclame. En Apple is niet het enige slachtoffer, want ook de Google Pixel 2 moest eraan geloven. Tot slot kun je lezen over de problemen rondom de Note 8.

Eén reactie

  1. Zitten we op dat Mini gezeik nog wel te wachten? Iedereen wil tegenwoordig een groot scherm. Vandaar dat Samsung de Mini-serie heeft gedropt, je wil een telefoon met de capaciteiten van het vlaggenschipmodel, maar dan met concessies op het gebied van sommige specs, wat de prijs weer neerhaalt. Tenminste, zo werkte dat bij de A5 2017 in mijn inziens. Het is een prima telefoon omdat hij weinig kost, maar je hoeft hem maar vast te houden om te weten dat het geen S7 is.
    Mijn moeder blijft nog trouw aan haar Samsung S4 Mini. “Die is perfect qua grootte namelijk” Maar vervolgens heeft ze wel de tekst zo groot staan dat een Whatsapp-tekstballonnetje waar 2 zinnen tekst in staan het halve scherm innemen. Lijkt mij dat in welke denkbare situatie een scherm zo groot als bijv. iPhone 8 normaal of S8 normaal de norm moet zijn. Groter snap ik dat je er last van hebt, kleiner heb je er sowieso last van.

    TL:DR leuk, alles moet bezelless, maar Mini-modellen zijn wat mij betreft deaud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *