Komt iOS 7 er zo uit te zien?

iOS 7 Concept
Hoewel er wat vertragingen blijkt te zijn bij de ontwikkeling van iOS 7, stopt dat de creatievelingen niet om een mooi en realistisch concept van Apple’s nieuwe bestruringsysteem te maken.

De hoofdzaklijkste verandering die iOS 7 zou doorgaan is het ‘platte’ uiterlijk. De realistische stijl die het huidige Apple-besturingssysteem heeft zou daarmee verdwijnen. Dit komt dan ook duidelijk naar voren bij het concept dat is gemaakt door Simply Zesty Ltd . Ook de nieuwe agenda-applicatie, welke flink op de schop zou gaan, is onmiskenbaar te zien.

Ziet er niet verkeerd uit.

[lg_folder folder=”0_Divers/iOS_7_concept/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

8 reacties

  1. Er zijn heel veel goede en populaire jailbreak tweaks voor de iPhone. Als men bij Apple daar nu eens goed naar kijkt bij het ontwerpen van iOS 7, dan hebben gebruikers straks mogelijk ook een stuk minder behoefte om hun toestel te jailbreaken.

  2. Nou gelukkig komt dit niet van Apple zelf vandaan, ik vind het eigenlijk een beetje ogen als die slechte Winterboard thema’s die je vroeger kan installeren op een iPhone met Jailbreak.

    Apple (En Google voor Android 5.0) zou moeten kijken naar de Google Apps voor iOS (Gmail/Now/Maps) die zijn nou echt fraai. Daar zie ik graag een heel OS van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *