Komt Razer met ’s werelds eerste gaming smartphone?

Auteur: , Geen reacties
Waar zit die kerel toch zo glimlachend naar te kijken??

Alle tekenen lijken dezelfde kant op te wijzen: Razer gaat de smartphonemarkt betreden.

Gamers zullen vast het gamaing-accessoiresmerk Razer kennen vanwege de excentrieke muizen, toetsenborden en zelfs laptops. Het merk komt daarentegen waarschijnlijk binnenkort met een revolutie: Een gaming smartphone.

Jazeker, Razer maakte recentelijk via Twitter bekend dat ze op 1 november iets gaan aankondigen. Op de bijbehorende foto zien we een jongeman genieten van een apparaat in zijn handen. Zou het een Switch-achtige console kunnen zijn of misschien een soort PSP? Nouja, dat zou kunnen, maar er gaan al langere tijd geruchten over een nieuw soort gadget dat bedoeld is voor de specifieke doelgroep van gamers.

Nu smartphones een dergelijke prominente rol spelen in ons dagelijks leven, is het moeilijk om een succesvol product op de markt te brengen dat werkelijk innoveert. We zijn dus ook erg benieuwd wat Razer precies van plan is met hun aankomende toestel – ervan uitgaande dat het daadwerkelijk om een gaming smartphone gaat.

Eerder kocht Razer al smartphonebedrijf Nextbit op. Dit Amerikaanse bedrijf probeerde (wellicht tevergeefs) te innoveren door intensief gebruik te maken van cloud-opslag. Speculaties rondom de aankomende Razer smartphone berusten dan ook vooral op cloud-gerelateerde technologie├źn.

Verder is er nog niks officieels bekend over het aankomende Razer-toestel. Het moge duidelijk zijn dat er tegenwoordig veel meer nodig is dan een leuk design en wat prima features om het te redden als smartphone-merk. Tevens is de gaming community een kritische doelgroep die al snel terugvalt op hun altijd betrouwbare desktop. Ben jij ook zo benieuwd naar de onthulling op 1 november?

Houd Apparata tot die tijd in de gaten voor alles rondom Razer. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze monsterlijke gaming-powerbank? Ben je daar niet van onder de indruk, wat dacht je dan bijvoorbeeld van deze Razer laptop met maar liefst 3 monitoren!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).