Komt Sony met een revolutie op Selfie gebied?

Komt Sony met een revolutie op Selfie gebied?
Een Tweet die het bedrijf vandaag verstuurde moet ons dat wel laten geloven. Daarnaast is er ook een video opgedoken waarin een Sony telefoon wordt getoond met een flitser aan de voorzijde.

In de Tweet die door Sony werd verstuurd staat ‘See your #selfies in a whole new light‘ waar misschien mee wordt verwezen naar de flitser die zich aan de voorzijde bevindt. In onderstaande video zien we iemand met een onaangekondigde Sony telefoon selfies nemen. Het zou hier waarschijnlijk gaan om de Xperia C3. Eerder onthulde Sony al de Xperia T3 die veel overeenkomsten vertoont met het toestel in de video.

Naast de flitser aan de voorzijde zou de camera zelf ook meer megapixels hebben dan veel van zijn concurrenten. Maar wat mij het meeste opvalt aan de video is het feit dat je een selfie kan nemen door twee keer op de achterzijde van het toestel te klikken. Of dat nou de helpt bij het nemen van een scherpe foto betwijfel ik, maar het is in ieder geval weer iets nieuws. Morgen verwachten we meer te weten te komen over deze nieuwe telefoon in de Xperia serie.

[gv data=”P1XafrxPo1o”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *