Koninklijk Huis geeft toe aan Facebookverslaving

Auteur: , Geen reacties
Koninklijk Huis geeft toe aan Facebookverslaving

Landgenoten. Het doet de koning deugd u mee te delen dat er een officiële Facebookpagina voor het Koninklijk Huis is gelanceerd.

Op de eerste echte Koningsdag heeft de Nederlandse koninklijke familie haar Facebookpagina in gebruik genomen. Er zullen regelmatig foto’s, video’s en activiteiten geplaatst worden, aldus Facebook Nederland. Over selfies is nog niets bekend.

Elizabeth Linder, Politics & Government Specialist bij Facebook, zegt: “Facebook is het perfecte medium om in contact te komen met mensen op een persoonlijke manier. Door deze Facebook-pagina kan iedereen eenvoudig op de hoogte blijven van de vele verschillende activiteiten van de Koninklijke familie, bijvoorbeeld staatsbezoeken, feestdagen, of andere gelegenheden”.

Het eerste bericht van WimLex en consorten staat er al op. Het is een foto van de koning met de koningin, begeleid door de tekst: “We wensen iedereen vandaag een hele mooie Koningsdag toe!”. Overigens zitten ze niet zelf achter de knoppen. Dat is, net als bij het Twitter-account, iemand van de Rijksvoorlichtingsdienst.

PS. Bindende kijktip: Koningsdag Teaser 1 van LuckyTV.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).