Koop de Power Gauntlet uit Avengers: Endgame!

Auteur: , Geen reacties
Koop de Power Gauntlet uit Avengers: Endgame!

Leuke merchandise voor de echte fan.

De ├ęchte Marvel-fan gaat natuurlijk verder dan alleen de films verzamelen middels een Bluray collectie. Daar horen attributen bij, zoals deze bijzondere handschoen. Waar we naar kijken is de Power Gauntlet uit Avengers: Endgame. Deze handschoen geeft een pulsend lichteffect in de film wanneer deze geactiveerd is. Daar zijn 6 Infinity stones voor nodig.

De handschoen is onderdeel van een pre-order pakket, verkrijgbaar op Amazon. Het pakket kost 99,99 dollar en is nu voor te bestellen. Het is niet zomaar een prulletje. De handschoen kan geactiveerd worden voor een lichteffect door op de oranje steen te drukken.

De Power Gauntlet is onderdeel van een reeks Marvel-attributen die van Avengers: Endgame gaan komen. Fans kunnen naar hartelust een volle portemonnee leeg kieperen om alle merchandise te bemachtigen. De handschoen komt 15 augustus op de markt. Voel je zeker niet kinderachtig met de Power Gauntlet in huis. Volgens de productomschrijving gaat het hier om een 18+ attribuut, wat dat ook mag betekenen.

Lees ook: piratenversie Avengers: Endgame verschijnt op TV

Koop de Power Gauntlet uit Avengers: Endgame!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).