Koop de villa van een voormalig Apple-bestuurder

Koop de villa van een voormalige Apple-topvrouw
Zin om je geluk te beproeven in de technologievallei aan de westkust van de VS? Hier, een mooi optrekje voor net onder de $10 miljoen.

Het optrekje staat in de bergen van Los Altos (Google Maps) en is gevestigd op een compound van 450 vierkante meter. De vorige eigenaresse was niemand minder dan Ellen Hancock. Een techveteraan die 30 jaar bij computergigant IBM diende en daar opklom tot senior vice president. Daarna bekleedde ze even de functie van COO bij National Semiconductor, waarna ze bij Apple Computers aan de slag ging als CTO. Na de beroemde reorganisatie van 1997 onder leiding van Steve Jobs moest ze haar baan opgeven.

Terug naar het optrekje. Het huis heeft vijf slaapkamers, een wijnkelder en een fantastisch uitzicht over de vallei. In de inpandige garage kun je twee auto’s kwijt, in de garage verderop kun je de rest van je wagenpark stallen. De villa werd eind jaren negentig gebouwd en moet nu $9,5 miljoen opbrengen. Saillant detail: in 1998 ging het voor $950.000 weg.

Niet groot genoeg? Dan hebben we HIER nog de extravagante villa van $27 miljoen van een Silicon Valley-investeerder in de aanbieding. Weg = weg.

[lg_folder folder=”0_Divers/Silicon_Valley_Villa_Ellen_Hancock/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *