Koop deze 60 meter hoge picknickmand

Picknick
Deze bijzondere picknickmand is op een zoek naar een nieuwe eigenaar.

Het gevaarte staat te koop in Newark, Ohio. Het betreft een kantoorgebouw maar niemand lijkt geïnteresseerd in het bijzondere pand. Wellicht heeft dit met de prijs te maken. De picknickmand staat al 18 maanden te koop. Oorspronkelijk bedroeg de vraagprijs 7,5 miljoen dollar. Vandaag de dag is de prijs intussen al gezakt naar 5 miljoen.

Makelaar Michael Guagenti zegt tegenover Bloomberg dat de picknickmand het bijzonderste stukje architectuur is dat hij ooit heeft proberen te verkopen. Het ontwerp schrikt kopers echter af, in plaats van dat deze worden aangetrokken. Bovendien is de vraagprijs ook niet misselijk. Het gebouwd werd in 1997 gebouwd en het project kostte destijds 32 miljoen dollar.

Het gebouw kan door diens constructie niet worden verbouwd. De hendels kunnen wel worden verwijderd, aldus de makelaar. De picknickmand telt 84 ramen en weegt meer dan 9000 ton. Oorspronkelijk zat Longaberger in het gebouw. Dit is een firma dat picknickmandjes verkoopt. Het gebouw is volledig van hout en heeft zeven verdiepingen. Qua oppervlakte heeft de picknickmand de grootte van 10 voetbalvelden.

2 reacties

  1. Die 32 miljoen is destijds niet gefinancierd door een bank gok ik zo. Zeg; ik wil een houten picknickmand van 32 miljoen bouwen….. ze zien je al aan komen

  2. Tja… als ik hun was zou ik de hendels er af laten halen en het gebouw verven. Dan blijft het alsnog een duur en bijzonder gevormd gebouw.

    Zolang het er uit ziet als een picknick mand denk ik dat je veel kopers direct wegjaagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *