Koop het Darth Vader-masker uit Star Wars!

Koop het Darth Vader-masker uit Star Wars!
Dit is een unieke kans.

Geen namaak, geen replica, geen troep. Wat je ziet is een echte Darth Vader-masker gebruikt voor de Star Wars-film The Empire Strikes Back. Het masker is onderdeel van een grote Hollywood-veiling in de Verenigde Staten. Op deze veiling gaan diverse items uit (iconische) films onder de hamer.

Het gaat hier om de ‘The Icons & Legends of Hollywood’ veiling. De veiling zal op 25 en 26 september plaatsvinden. Kledingstukken uit de Titanic (1997), de bril uit Harry Potter en een beker uit Indiana Jones and the Holy Grail zijn slechts enkele voorbeelden.

Voor de Apparata-fan is het masker van Darth Vader natuurlijk een waar hoogtepunt. De veilingmeesters denken dat het masker tussen de 250.000 en 500.000 dollar waard is. Uiteindelijk is het altijd afwachten wat zoiets daadwerkelijk gaat opleveren.

Alle items die geveild gaan worden komen aan bod in een samengesteld boekje. Je kunt dat HIER digitaal inzien, misschien zit er ook wat voor jou tussen. De tweedaagse veiling zal plaatsvinden bij Profiles in History in Calabasas, Californië. Dit is een dealer die handelt in authentieke handtekening, items en alles wat gerelateerd is aan Hollywood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *