Koop jij de OnePlus 5T als ‘ie er zo uitziet?

OnePlus 5T
2017 is alweer bijna voorbij, maar er komen nog een aantal interessante smartphones op de markt. De OnePlus 5T is er zeker een van.

Normaal gesproken begint OnePlus al lang voor de lancering van een nieuw model met een uitgebreide teasercampagne. Deze keer blijft het relatief rustig en blijft het bij wat subtiele lekken via andere kanalen. Zo weten we al dat de vingerafdrukscanner naar de achterkant verplaatst wordt en dat de lancering voor 16 november op de planning staat.

Evan Blass deelt nu ook een duidelijke afbeelding van de voorkant van de OnePlus 5T, waarbij we kunnen zien hoe de Chinese fabrikant zijn 18:9 6-inch display gaat gebruiken. Het scherm krijgt een resolutie van 2160 bij 1080 pixels en is zo goed als randloos, dus daar hebben we vooralsnog niets over te klagen.

3 reacties

  1. Was altijd heel enthousiast over de telefoons van OnePlus en het meegeleverde Oxygen OS, maar na m’n ervaringen met hun model X, waar ze na elf maanden al stopten met de security updates en (vooral) het verhelpen van bug fixes ben ik er wel klaar mee. Er zijn inmiddels flink wat andere China-phone fabrikanten in dit marktsegment gestapt, die óf goedkoper zijn óf hun support en update beleid beter voor elkaar hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *