Koop jij een beschermcase voor je Apple Watch?

De Lunatik Watch Kit
Kom je iemand tegen met een hoesje om z’n smartphone? Grote kans dat het om een iPhone-bezitter gaat. Maar hoe gaan Apple-fanaten hun Apple Watch straks beschermen?

Mocht je al sinds september met deze vraag rondlopen en regelmatig gillend wakker worden na alweer een nachtmerrie over een bekraste smartwatch, dan hebben we goed nieuws voor je. Case-maker Lunatik werkt namelijk al sinds de aankondiging van de Apple Watch aan een metalen beschermhoes, die ervoor moet zorgen dat het dure klokje wel tegen een stootje kan.

De Epik Apple Watch Kit is zo ontworpen dat alle sensoren hun werk kunnen blijven doen en je de smartwatch kunt bedienen zoals Apple dat bedoeld heeft. Daar is ook alles mee gezegd, want echt mooi kunnen we de case niet noemen. Daarbij pakt de planning van Lunatik ook niet helemaal lekker uit, want de kit verschijnt pas in de zomer. Tegen die tijd hebben de echte Apple Watch-misbruikers de smartwatch al behoorlijk onder de krassen zitten.

5 reacties

  1. Dus je koopt een dunne mooie telefoon, doet hem daarna in een goedkoop lelijk hoesje zodat je 2 jaar met een dikke telefoon rond kunt lopen die je mooi wilt houden omdat je hem door wil verkopen, terwijl hij dan niks meer waard is… ik snap het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *