Koopje: schaamteloze iPhone X kopie voor een schijntje

Oukitel U18
Ook invloeden van LG en Samsung zijn duidelijk zichtbaar…

Het is zeker niet bijzonder dat de nieuwste iPhone gekopieerd wordt door enorm veel kleine(re) bedrijven in de wereld. Kopieer je echter als bedrijf de iPhone X, dan is het wel heel overduidelijk wanneer je hebt afgekeken. De beruchte iPhone X inkeping is namelijk vrij bijzonder, maar stuit op veel kritiek.

Oukitel heeft daar echter lak aan. De nieuwe Oukitel U18 heeft een prijskaartje van 160 dollar, maar je krijgt er een halve iPhone X op Android voor (met inkeping) en invloeden van LG en Samsung erbij. De onderkant lijkt sprekend op die van de Galaxy S8, terwijl de typische LG-knop aan de achterkant eveneens aanwezig is.

Om de een of andere onverklaarbare reden stopt Oukitel al deze aparte eigenschappen bij elkaar in de U18. In tegenstelling tot de ‘concurrenten’ beschikt deze kloon wel over een flinke accucapaciteit, namelijk 4.000 mAh.

Verder beschikt de U18 over een 5,8 inch scherm, dat is uitgerust met een schermresolutie van 1512 bij 720 pixels. Ook de MediaTek 1,5 Ghz-processor is niet om over naar huis te schrijven. De eerste 999 kopers moeten 160 dollar neertellen. De rest moet maar liefst 180 dollar neerleggen voor deze schaamteloze kopie.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *