KPN komt met Interactieve TV voor Windows 8

KPN komt met digitale TV voor Windows 8
Zo hoort het, KPN. Bij het aanbieden van interactieve TV niet alleen naar de iOS- en Android-markt kijken, maar ook het Windows 8-clientèle meenemen.

De interactieve TV-dienst van KPN, waarmee je binnenshuis ruim 30 zenders en Programma Gemist kunt kijken op je tablet, laptop of smartphone, is vanaf vandaag te begluren vanuit een Windows 8-app. Een applicatie die al bestond voor iDevices en Android-apparaten.

KPN laat weten:

“Vanaf vandaag kunnen KPN klanten met een abonnement op Interactieve TV ook live televisie kijken op laptops, pc’s en tablets die draaien op Windows 8. In samenwerking met Microsoft ontwikkelde KPN een nieuwe app hiervoor. Klanten met Interactieve TV van KPN kunnen deze app op Windows 8 laptops, pc’s en tablets gratis downloaden en daarmee thuis ook online Interactieve TV kijken. KPN is de eerste TV-provider in Nederland die Interactieve TV op Windows 8 introduceert.”

De TV-dienst werkt overigens alleen in en om het huis. Maar mocht je perse overal TV willen kijken, dan is deze überlelijke dongel van Mobiele TV Nederland wellicht iets

Nog geen reacties

  1. werkt trouwens ook op windows RT. De TV-dienst kan ook buitenshuis bekeken worden moet je alleen even je IP spoofen of een VPN opzetten.

    Hopelijk werkt XS4ALL er ook aan een app…. dat heb ik dan weer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *