KPN wil Netflix gaan slopen, dit is de prijs

KPN Play
Het Nederlandse telecombedrijf wil een graantje meepikken in het populaire streaming-segment. Ontmoet KPN Play.

We schreven er al eerder over, met Play (originele naam trouwens) kun je naast films en tv-series, ook kiezen uit 22 televisiezenders. KPN brengt de dienst naar je toe via Google’s Chromecast, maar komt voorlopig niet naar de Apple TV. De films en tv-series die je kunt kijken, komen uit de HBO collectie.

Via een app geeft de dienst persoonlijke suggesties over welke content het beste bij je past. Ook zal KPN’s eigen dramaserie volgend jaar verschijnen op de dienst. Belangrijk om te weten is dat alle content die afkomstig is van HBO, beschikbaar is in standaard kwaliteit. Dat worden pixels tellen op je 40-inch full HD tv. KPN hoopt in de toekomst HD te kunnen aanbieden.

Met Play verschijnt een nieuw platform in een zee van streamingdiensten. Vandaag is echter pas de prijs bekend geworden; het gaat om een maandbedrag van 12 euro per maand (dat is een aanbieding, normale maandbedrag zou 15 euro zijn). Gelet op het SD-aanbod voor films en series, kun je wat ons betreft dan beter bij een dienst als Netflix (8 euro per maand) blijven plakken.

Nog geen reacties

  1. 12 euro per maand voor series van hbo terwijl je hbo in hd ook gratis kan krijgen als je je kpn pakket compleet maak…. of moet je het doen voor die 1e eigen serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *