Krijg een OnePlus One door je oude telefoon te slopen

Auteur: , 4 Reacties
Krijg een OnePlus One door je oude telefoon te slopen

Met een nieuwe reclame campagne wil OnePlus zijn telefoon promoten, maar wacht nog even met je telefoon slopen.

De OnePlus One is nog maar net geïntroduceerd en lijkt al een groot succes. Veel mensen willen er dan ook één hebben. Met de actie wil OnePlus 100 mensen de kans geven om als eerste de telefoon in ontvangst te nemen. Hiervoor hoef je alleen maar je oude telefoon kapot te maken.

Maar voordat je dat gaat doen zou ik toch eerst even goed de voorwaarden lezen. Het is namelijk niet de bedoeling dat je nu al je telefoon kapot slaat en dit met de wereld deelt. Het enige wat je moet doen is je aanmelden via de site van OnePlus en zij zullen uit al die aanmeldingen 100 mensen uitzoeken.

Helaas kunnen bepaalde mensen niet zo goed lezen en posten zij nu al video’s op YouTube waarin ze een telefoon kapot slaan. Zie ook onderstaande video’s van een paar van deze slimmerds die er van overtuigd zijn dat ze op deze manier de OnePlus One kunnen ontvangen.4 reacties

Haha, echte ‘slimmerds’ inderdaad. Wel een mooie actie!
@sebasjuhh: ik hou t voorlopig toch maar op de One M8 btw.
Ik heb mezelf ook aangemeld hiervoor. Me iPhone 5 is echt aan vervanging toe en gezien de beschadigingen zal hij tweede hands ook weinig opleveren.

Marketing technisch is het wel een goede strategie vanuit OPO echter dat mensen nu al de telefoon kapot rammen…

Tevens uit je een invite krijgt en je maakt je telefoon kapot dan krijg je naast de telefoon (voor 1$) ook drie invites erbij die je kan weggeven.
@famous: Het individu uit het filmpje lijkt me een perfecte koper voor jouw iPhone

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).