Krijgen nieuwe iPhones eindelijk dual-sim ondersteuning?

Auteur: , 6 Reacties
De gouden iPhone XS

Nog even geduld alstublieft!

De nieuwe iPhones van Apple zullen woensdagavond gepresenteerd worden door niemand minder dan CEO Tim Cook. Althans, dat is de verwachting. Met nog iets meer dan 24 uur op de teller is wel al het een en ander bekend over de te verwachten toestellen. Ook lijken providers al op de hoogte te zijn van wat we mogen verwachten.

GSMArena heeft namelijk op China Mobile’s Facebookpagina een wel heel bijzondere foto gespot. Op onderstaande afbeelding zien we duidelijk verwijzingen naar een Apple-toestel met dual-sim ondersteuning. We zien een illustratie van een appel waar twee simkaarten ingestopt zijn.

Apple iPhone dual-sim ondersteuning

De grote tekst aan de bovenzijde vermeldt: ‘Nieuwe appel (Apple) met dual-sim?’ en de tekst onderaan meldt de voordelen die dual-sim ondersteuning met zich meebrengen. Denk hierbij aan netwerk- en datagebruik. Een andere gelekte advertentie van China Telecom beeldt de nieuwe iPhone met dual-sim af.

Het toestel in de advertentie verschilt met het toestel in de eerdere advertentie, dus het kan om een inaccurate ‘leak’ gaan, maar wij durven ons geld alsnog wel te zetten op een dual-sim iPhone. Android-toestellen beschikken inmiddels al jaren over de mogelijkheid om dual-sim te ondersteunen, en het zal dan ook tijd worden dat Apple overstag gaat.

UPDATE: het gaat om dualsim middels e-sim technologie. Meer officiële info in ons artikel over de iPhone XS en XS Max.6 reacties

usb c
dual sim
apple wordt nog 2016 ready
@jantje_555: Maar als Apple ermee komt is het wereldnieuws en een wonder. Opeens is het geen gimmick meer zoals we eerder zagen met waterproofing, snelladen, grote schermen, Oled, Wireless charge, dubbele camera’s, Notifications, dual speakers, en ga zo maar door.
@turbobrick: Yes! Eindelijk heb je het namelijk een prettig werkend OS dat ook bejaarden zoals ik kunnen begrijpen ;-). Lekker man, toch niets mis mee?
@willeme: wat heeft dat te maken met dual sim en andere (jaren oude) hardware features ?
@turbobrick: Ik gebruik geen Android meer. Vind iOS fijner. Dan is het juist leuk dat die features ook op de iPhone komen ;-)
Dit is Apple, ze willen juist geen sim. Met gevangenis regels daar aan vast.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).