Krijgen nieuwe iPhones eindelijk dual-sim ondersteuning?

De gouden iPhone XS
Nog even geduld alstublieft!

De nieuwe iPhones van Apple zullen woensdagavond gepresenteerd worden door niemand minder dan CEO Tim Cook. Althans, dat is de verwachting. Met nog iets meer dan 24 uur op de teller is wel al het een en ander bekend over de te verwachten toestellen. Ook lijken providers al op de hoogte te zijn van wat we mogen verwachten.

GSMArena heeft namelijk op China Mobile’s Facebookpagina een wel heel bijzondere foto gespot. Op onderstaande afbeelding zien we duidelijk verwijzingen naar een Apple-toestel met dual-sim ondersteuning. We zien een illustratie van een appel waar twee simkaarten ingestopt zijn.

Apple iPhone dual-sim ondersteuning

De grote tekst aan de bovenzijde vermeldt: ‘Nieuwe appel (Apple) met dual-sim?’ en de tekst onderaan meldt de voordelen die dual-sim ondersteuning met zich meebrengen. Denk hierbij aan netwerk- en datagebruik. Een andere gelekte advertentie van China Telecom beeldt de nieuwe iPhone met dual-sim af.

Het toestel in de advertentie verschilt met het toestel in de eerdere advertentie, dus het kan om een inaccurate ‘leak’ gaan, maar wij durven ons geld alsnog wel te zetten op een dual-sim iPhone. Android-toestellen beschikken inmiddels al jaren over de mogelijkheid om dual-sim te ondersteunen, en het zal dan ook tijd worden dat Apple overstag gaat.

UPDATE: het gaat om dualsim middels e-sim technologie. Meer officiële info in ons artikel over de iPhone XS en XS Max.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *