Krijgen Samsungs eindelijk een snelle Android-upgrade?

Krijgen Samsung-telefoons eindelijk een snelle Android-update?
Heb je een Nexus-smartphone, dan kun je nu al aan de slag met de beta van Android N. Heb je een Samsung-telefoon, dan weet je dat je nog even geduld zult moeten hebben.

Samsung loopt altijd een beetje achter met het uitrollen van de nieuwste Android-versies. Android M verscheen in het najaar van 2015, maar is ruim een half jaar later nog niet voor alle Samsung-devices beschikbaar. De Zuid-Koreanen hebben gelukkig een goed voornemen: Android N moet in het vierde kwartaal al uitgerold worden voor flagship devices.

Dat meldt Sam Mobile op basis van bronnen binnen Samsung. Op softwaregebied zijn de verschillen tussen alle Samsung-telefoons een stuk kleiner geworden, waardoor het eenvoudiger zou moeten zijn om Android N sneller beschikbaar te maken voor de Galaxy S6, Galaxy S7 en Galaxy Note 5. Het zou zelfs een optie zijn om de Galaxy Note 6 standaard met Android N te leveren, maar daarover is nog geen definitief besluit genomen.

Nog geen reacties

  1. Niet echt boeiend … Android M werkt prima en N is nog steeds niet echt af.
    Bepaalde functies zoals 2 apps tegelijk op het scherm hebben we al een tijdje in Touchwiz dus ook dat zal niet heel bijzonder zijn.

    Geen haast ermee in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *