Krijgen we in 2017 een iPhone met een gebogen scherm?

iPhone
Apple lijkt opnieuw achter de feiten aan te lopen.

We lezen vandaag veel over drie nieuwe iPhones die we in 2017 kunnen verwachten. Het gaat om twee toestellen met de inmiddels bekende formaten, plus een derde iPhone met een gebogen scherm. Of beter: gebogen randen. Waar Apple vroeger nog bekend stond om innovatie, is het introduceren van een gebogen scherm eigenlijk niets nieuws onder de zon. Concurrent Samsung heeft immers al toestellen op de markt met deze techniek (Edge).

De berichtgevingen komen van het Aziatische Nikkei. De geruchten komen overeen met eerdere berichten waar werd gesproken over een nieuw design voor de iPhone.

Waar de nieuwe iPhone 7 (onthulling waarschijnlijk 7 september) niet heel spannend lijkt te worden, moet 2017 het jaar worden waarin de smartphone van Apple een nieuwe weg in zal slaan. Want als we de onthulling van de iPhone 7 binnenkort zullen meemaken, dan hanteert de Amerikaanse techgigant waarschijnlijk voor drie jaar op rij een design met slechts kleine wijzigingen. Never change a winning team? We gaan het zien.

4 reacties

 1. Zolang er maar een Apple logo op staat.. is het een appel natuurlijk.
  Dik plat bol rond… boeit allemaal niets eigenlijk.. zolang die maar IOS draait heb je gewoon een superieur apparaat aan alle android gebakjes.

 2. zolang er apple opstaat kopen mensen dat, ook al behoudt je het dichtgetimmerde ios met een prijs van +1000 euro én het nut van een gebogen scherm (bij samsung) en binnenkort dan ook bij het merk met het afgebeten appeltje, begrijp ik helemaal niet.

  Maak eens een toestel met een 4 of 5 duizend mah batterij of een waterdichte iphone…

  • @Jantje_555: Het gebogen scherm geeft je VEEL meer screen real estate, oftewel een constructie waarbij je minder randen hebt. En ja het oog wilt ook wat, want het oogt gewoon erg strak.

   Niet beginnen over een extra kwetsbaar scherm want smartphones breken al sinds 2008 als ze vielen en dat is nog steeds zo.

   En ja, waterdicht voegt ook wat toe alhowel de meesten het maar onzin vonden toen Sony ermee kwam en inmiddels Samsung. Als Apple dat heeft is het opeens wereldnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *