Krijgt Assassin’s Creed Rogue een tweede kans?

Auteur: , 5 Reacties
Assassin's Creed Rogue remaster

Veel gamers hebben het spel waarschijnlijk gemist vanwege het 'transitiejaar'.

De roots van de Assassin’s Creed-serie liggen bij de vorige generatie consoles. In 2007 zag de nieuwe hit van Ubisoft het levenslicht op onder meer de PlayStation 3 en Xbox 360. In het overstapjaar van de nieuwe generatie consoles had Ubisoft het geniale plan om twee verschillende AC-games uit te brengen: Unity op de nieuwste generatie spelcomputers en Assassin’s Creed Rogue op de oude.

Meerdere (Italiaanse) websites meldden vandaag dat Assassin’s Creed Rogue echter een tweede kans krijgt. Enkele sites hebben namelijk een HD-versie te koop van de game voor zowel de PlayStation 4 als de Xbox One. Helaas houdt Ubisoft op dit moment haar kaken stijf op elkaar.

Doordat 2014 een ‘transitiejaar’ was voor velen, hebben enkele AC-fans Rogue aan zich voorbij laten gaan. Jammer, want er zit een zeer interessante verhaallijn in. In Rogue speel je namelijk niet een woeste moordenaar, maar kruip je in de huid van een tempelier die mannetjes zoals Ezio het zwijgen doen opleggen.

Ondanks dat het hier gaat om een verbeterde uitgave, kan Rogue grafisch gezien waarschijnlijk niet tippen aan het gloednieuwe Origins, dat pas enkele weken in de winkels te verkrijgen is. Met een beetje geluk heb je als AC-fan niet één, maar twee toffe games om te spelen in de aanstaande vakantieperiode.5 reacties

Heb Origins, zeker een aanrader! Ben een tijdje gestopt met assassins creed (aantal jaar), maar Origins is weer top. Zelfde verhaal met CoD WW2 trouwens.
@lekkaah: twee games die ook zeker nog ga halen. Even wachten op de juiste aanbieding :)
@rubenpriest: Heb een paar weken geleden een nieuwe über ‘rig’ gebouwd, kreeg Origins bij de intel processor. WW2 heb ik vrijdag gekocht bij bol.com, hij was in de aanbieding voor €45,- (volgens mij nog steeds bij intertoys o.i.d.) Iig wel een aanrader, vooral de ‘war’ mode in multiplayer. Een mode met ‘inhoud’.
@lekkaah: Jah ik wacht tot ‘ie 20-25 euro is. Ik heb er geen haast mee. Over een halfjaartje wellicht. Zo vaak game ik nou ook weer niet.
@rubenpriest: als je geduld heb wachten idd, ik krijg nou alweer spam van de 1e DLC :’))))))

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).