Krijgt de iPad Pro een eigen fysiek toetsenbord?

iPad met Clamcase toetsenbord
Zo net vlak voor 9 september worden de laatste geruchten de wereld in geknald. Zo vertelt een bron tegen de New York Times dat we een toetsenbord kunnen verwachten voor de nieuwe iPad Pro.

Het doek van de nieuwe iPad Pro wordt mogelijk over een paar dagen afgetrokken op het Apple event van 9 september, samen met de onthulling van de nieuwe iPhone 6S. Om de dalende verkopen van de iPad te drukken moet Apple met vernieuwende functies en ideeën komen voor zijn tablet. Zo is al bekend dat de nieuwe iPad zal beschikken over een drukgevoelig scherm en dat we mogelijk een stylus kunnen verwachten bij de lancering.

Nieuw in de geruchtenmolen zijn de gesprekken rond een toetsenbord. Apple zou een fysiek toetsenbord als accessoire in de maak hebben, exclusief voor de nieuwe tablet. De bron zegt tegenover de New York Times dat we de accessoire tegen het einde van het jaar kunnen verwachten. Of Apple ook toetsenborden gaat lanceren voor de andere iPad-modellen is niet duidelijk. De onthulling van de nieuwe iPad en iPhone en de lancering van iOS 9 is nog maar 4 nachtjes van ons verwijderd.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *