Krijgt de iPhone 5S nog een update naar iOS 12?

Auteur: , 1 Reactie
iPhone

De mogelijkheid bestaat.

De iPhone is een smartphone die jaren frist blijft dankzij actieve software ondersteuning vanuit Apple. Wie nu een gloednieuwe iPhone koopt, kan jarenlang updates verwachten. Dat is bij sommige andere techfabrikanten wel anders.

De iPhone 5S werd in 2013 aangekondigd. Dat is alweer bijna vijf jaar geleden. De meest recente versie van iOS, versie 11, is te verkrijgen op de 5S. In juni kondigt Apple iOS 12 aan. De vraag is echter of de 5S dan nog rijp genoeg is om ook deze update te mogen ontvangen.

Er bestaat een kans dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. In de WebKit broncode is een verwijzing te vinden naar de iPhone 5S en iOS 12. Het kan hier echter ook om een test van Apple gaan en dat uiteindelijk blijkt dat de definitieve versie van iOS 12 niet naar de iPhone 5S komt.

Qua design is de iPhone 5S er eentje van de oude garde. Het was één van de laatste iPhones met het ontwerp dat we kennen van de iPhone 4. Met de iPhone 6 sloeg Apple een nieuwe richting in. De toestellen werden groter en dunner. De huidige en inmiddels bejaarde iPhone SE lijkt nog het meeste op de 5S, al komt er dit (eindelijk) een opvolger. (via MacGeneration)1 reactie

iPhone 5 is een ander ontwerp dan de 4. De 4 was glas van voor en achteren met schitterende aluminium afwerking. De 5 was geheel aluminium van achter. Ook was de 5 een stukje langer, om zo een rijtje extra aan apps kwijt te kunnen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).