Kuo: iPhone XS Max 4 keer zo populair als iPhone XS

Auteur: , 5 Reacties
iPhone XS

Lekker groot, lekker duur.

Vier jaar lang hield Apple vast aan haar eigen geloof dat de grootte van de originele iPhone dé perfecte grootte was voor iPhones. Niet dus, want tegenwoordig zijn smartphones gigantisch te noemen. Vanaf de iPhone 5 stapte ook Apple deels van haar geloof af. Volgens analist Ming-Chi Kuo is de opmars naar steeds grotere schermen goed zichtbaar in de verkoop van de nieuwe iPhone XS-modellen.

In een onderzoeksnota in handen van MacRumors blijkt dat de iPhone XS Max namelijk vier keer zo goed verkoop als de iPhone XS. Volgens Kuo is eveneens vastgesteld dat de vraag voor de gouden en spacegrijs-modellen significant hoger zijn dan de zilveren varianten.

Qua opslaggeheugen doen vooral de toestellen met 256GB het goed. Modellen met 512GB lijken echter op termijn een schaars goed te worden, aangezien Samsung de enige is die NAND Flash kan verschepen voor Apple, het soort opslaggeheugen wat de 512GB-edities nodig hebben.

Apple zelf moet nog de eerste officiële nummers bekendmaken. Helaas is het bedrijf gestopt met het aankondigen van de verkoopcijfers van het eerste weekend. Totdat er financiële cijfers op de mat worden gelegd van Apple moeten we het dus doen met inschattingen en gelekte rapporten.5 reacties

Toch logisch …
De max heeft een groter scherm en dat is wat sommigen graag wilden TOV de gewone X (bijv. iPhone 7plus of 8 plus users maar ook X users).

X eigenaren die niet groter wilden zien geen reden voor upgrade want de verschillen zijn te minimaal en dus minder verkoop.
gaan jullie ook inschattingen doen voor Samsung en Huawei?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).