Laat je koffer thuis en ga op vakantie met de HOBOROLL

Hoboroll
Als je maar een paar dagen van huis gaat, ben je soms genoodzaakt om een koffer mee te sjouwen omdat een simpele rugzak toch te klein is. De HOBOROLL benut ruimte optimaal en vormt daardoor een mooi alternatief.

De HOBOROLL is een rugzak die zich aanpast aan de bagage die jij meeneemt. Door de vijf verschillende vakken in de tas kun je verschillende spullen (zoals kleren en toiletartikelen) gemakkelijk van elkaar gescheiden houden. Mocht je maar twee van deze compartimenten nodig hebben, dan maak je de rugzak compacter door de overige vakjes samen te trekken.

Lichtgewicht
Door een opening (met trekkoordjes) aan beide kanten van de HOBOROLL te plaatsen, kun je bovendien gemakkelijk bij al je spullen zonder alles door de war te gooien. Als je hem niet meer nodig hebt, kun je hem met gemak opbergen in een speciaal zakje. Omdat de HOBOROLL nog geen tachtig gram weegt, is het ook geen ramp om dit bundeltje vervolgens te dragen.

Op dit moment zit de HOBOROLL nog in de Kickstarter-fase. Dit maak het wel mogelijk om voor 35 dollar jouw eigen rol aan te schaffen. Het doel om 20.000 dollar op te halen is inmiddels al gehaald, maar als je meer kleuren wilt en een handige band om de tas om je schouder te slingeren, dan kun je nog wat geld neertellen om deze stretch-goals te halen voordat de inzamelingsactie over 27 dagen afloopt. Combineer deze handige tas met de Travel Tent en je bent helemaal klaar voor een moderne fietsvakantie.

hoboroll

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *