Laat jij jouw telefoon-app vervangen door Facebook Hello?

Facebook-Hello
Facebook lanceert vandaag een nieuwe app, die de standaard telefoon-app van Android vervangt door Facebook Hello. Is het de moeite waard om de overstap te maken?

Omdat de app een standaard app vervangt, is Hello alleen beschikbaar op Android. Volgens Facebook is Hello een beter alternatief, omdat de mogelijkheden van het grote sociale netwerk benut worden voor telefoongesprekken. Zodra je wordt gebeld wordt er automatisch informatie over het nummer opgezocht bijvoorbeeld, en verschijnt er een naam en een foto als deze beschikbaar is.

Nummers blokkeren
Ook kun je er voor kiezen om nummers te blokkeren, en door dit te doen help je ook alle andere Hello-gebruikers. Als een nummer vaak wordt geblokkeerd komt het namelijk op een soort zwarte lijst te staan, in de instellingen kun je aangeven of je alle nummers van deze zwarte lijst automatisch wilt blokkeren.

Daarnaast kun je ook berichten versturen, waarvoor de app gebruik maakt van de Facebook Messenger-app. Vanuit de app kun je ook restaurants of andere locaties opzoeken. Dit alles gebeurt vanuit een app, zodat je tijdens een gesprek niet constant van applicatie hoeft te wisselen. Daarnaast is het een handige manier om je adresboek bij te houden, omdat deze direct gelinkt is aan je Facebook-account.

Benieuwd of Hello iets toevoegt aan je telefoongesprekken? Hier is hij gratis voor Android te downloaden.


Problemen met de video? Bekijk hem dan hier.

Nog geen reacties

  1. Hallo, wij zijn facebook en we willen nu naast dat we al je tekst berichten en social media updates onderscheppen ook je telefoonverkeer opnemen en weten wie je belt.
    Wanneer gaat er iemand in Brussel zich er mee bemoeien? En wanneer worden mensen zich er van bewust dat ze op iedere mogelijke manier worden uitgemolken? Als facebook straks komt met een systeem om menselijk bloed in energie om te zetten om vervolgens te verkopen en mensen in ruil daar voor extra currency in farmville geeft dan gaat de halve wereld bloed doneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *