Laatste info over de nieuwe Samsung Galaxy Note 9

Auteur: , Geen reacties
Samsung

Heet!

Deze week is het eindelijk zover. Samsung zal de Galaxy Note 9 presenteren. Hoewel de onthulling dus aanstaande is, blijft nieuwe informatie over het toptoestel naar buiten komen. De laatste info is afkomstig van een bericht op Reddit.

Een gebruiker van de Amerikaanse site zegt aan de hand van een Samsung-insider nieuwe info over de Galaxy Note 9 heeft weten te bemachtigen. Zo komt het techbedrijf naar verluidt met een pre order pakket, dat te maken zou hebben met een Fortnite bundel en een draadloos noise cancelling koptelefoon voor een meerprijs van 99 dollar.

Verder valt te lezen dat de S Pen verkrijgbaar zal zijn in alle kleuren van de regenboog. 40 seconden laden zou genoeg moeten zijn voor 30 minuten gebruik. Een knop op de S Pen zou tevens de camera van de Galaxy Note 9 kunnen activeren. Daarnaast laat de Reddit-gebruiker weten dat Samsung aanstaande donderdag ook een nieuwe Galaxy Watch gaat aankondigen.

Het nieuws klinkt veelbelovend. Nog een paar nachtjes slapen en dat weten we het echt. (via Phonearena)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).