Laatste seizoen ‘Orange is the new Black’ komt eraan op Netflix [trailer]

orange-is-the-new-black-s7
Vanaf 26 juli kun je aftellen.

We moesten vorig jaar al melden dat de roemruchte serie ‘Orange is the New Black’ gaat verdwijnen. Inmiddels heeft Netflix de merkwaardige eerste trailer van het laatste seizoen vrijgegeven.

In de trailer zien we geen spannende scenes, maar een soort sing-alone van de titelsong door de dames op verschillende scenes ‘achter de schermen’. Natuurlijk probeert Netflix niet te veel te verklappen, maar op een promotiefoto is Piper Chapman buiten de gevangenis te zien.

orange-is-the-new-black-s7-2

Haar worstelingen met de wereld buiten de gevangenismuren is één van de verhaallijnen voor dit laatste seizoen. Ook Taystee, bij wie een levenslange gevangenisstraf boven het hoofd hangt, schijnt prominent aan bod te komen. Daarnaast belooft Netflix een explosief finaleseizoen waarbij corruptie weer hoogtij viert.

Ook geeft de trailer een paar aanwijzingen. Zo zien we op een rek met kostuums de naamkaartjes aan de kostuums hangen. Als dit klopt zie je kleding hangen voor Piper, Crazy Eyes, Alex, Taystee, Daya, Pensatucky, Cindy Hayes, Maritza, Flaca, Nicky Nichols, en Galina “Red” Reznikov, die dus klaarblijkelijk terugkeren.

Verrassender is dat als je goed oplet, er ook kleding hangt voor Aleida, Boo en Yoga Jones. Het lot van Sophia blijft daarentegen nog even duister. Kortom, er is weer genoeg te speculeren in aanloop naar de eerste aflevering van het laatste seizoen, dat vanaf 26 juli te zien is op Netflix. Natuurlijk hebben we ook de nodige trailers om je alvast in de stemming te laten komen.

Dit is de eerste officiële trailer van OITNB seizoen 7:
[gv data=”wL5MyfYZBk”][/gv]

Eerder deze maand werd al een teaser vrijgegeven. Deze willen we je uiteraard ook niet onthouden.
[gv data=”fX9nVCOu-zk”][/gv]

We zijn benieuwd of OITNB ook in 2019 een van de best bekeken series van het jaar wordt.

Bron: Cosmopolitan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *