Lachen, gieren en brullen met de nieuwe Daddy’s Home 2

Daddy's Home 2 trailer
Want een film met Will Ferrell kun je niet uitzitten zonder te lachen.

Na de eerste Daddy’s Home uit 2015 vonden de makers het tijd voor een deel 2. Waar in het origineel de twee vaders Brad Whitaker (Will Ferrell) en Dusty Mayron (Mark Wahlberg) elkaar het leven zuur maakten en niet vaak genoeg met elkaar op de vuist konden gaan, zo anders is dat in de nieuwe film.

In Daddy’s Home 2 lijkt de strijdbijl namelijk definitief begraven. Samen bereiden de twee een kerstfeest voor dat tot in de puntjes voorbereid is, zodat hun kinderen trots kunnen zijn. Het gaat echter volledig mis als Dusty’s vader (Mel Gibson) en Brads vader (John Lithgow) aanschuiven aan tafel.

De twee hebben namelijk net zoals de hoofdrolspelers uit het origineel erg veel moeite om het met elkaar te vinden. Verwacht in deel 2 dus weer heel veel familieruzies die je aan het lachen moeten maken.

Het opvliegende karakter van Mel Gibson is redelijk herkenbaar vanwege zijn eerdere rollen. De mierzoete rol van John Lithgow is redelijk nieuw voor zijn doen. Wellicht ken je laatstgenoemde nog van zijn angstaanjagende rol in de serie Dexter.

Daddy’s Home 2 is vanaf 9 november te zien in de bioscoop. Bekijk onderstaande trailer om een voorproefje te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *