Lady Gaga komt Netflix onveilig maken

Lady Gaga
Pokerface!

Op Netflix kun je niet alleen terecht voor vette films en series. Het platform biedt ook een podium aan documentaires. Binnenkort kun je er Lady Gaga bewonderen. De documentaire genaamd Gaga: Five Foot Two zal vanaf september te zien bij bij de Amerikaanse streamingdienst.

Gaga maakte zelf het nieuws via sociale media bekend. Veel informatie over de docu is niet bekend. Gebaseerd op vrijgegeven clips kunnen we concluderen dat het een intieme documentaire gaat worden. Vermoedelijk krijgen we een kijkje in Lady Gaga als artiest, maar ook als mens. Daarnaast zullen kanten worden getoond die veel mensen nog niet hebben gezien van Stefani Germanotta, zoals de echte naam van de artiest luidt.

Interviews, een kijkje achter de schermen, repetities. Het komt allemaal voorbij in Gaga: Five Foot Two. De documentaire is vanaf 22 september te zien via Netflix. In gesprek met E! News zegt Gaga zelf de docu nog niet in zijn volledigheid te hebben gezien. Dit was overigens een bewuste keuze van de zangeres. Een preview check je hieronder.

[gv data=”GtKWPRC5v7Y”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *