Lamborghini ALPHA ONE: peperdure Italiaanse smartphone

Lamborghini ALPHA ONE
Voor iedereen die de iPhone te goedkoop vindt.

De afgelopen jaren zijn de prijzen voor vlaggenschepen flink gestegen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de adviesprijs van de nieuwe Galaxy S8 of de iPhone 7. Je zou dan ook verwachten dat bedrijven daar niet zo snel overheen gaan qua prijs. Niets is echter minder waar als we kijken naar de nieuwste creatie van Tonino Lamborghini.

Met de nieuwe Lamborghini ALPHA ONE wil het bedrijf dat je meteen doet denken aan die enorm dikke wagens de echte ‘big spender‘ aanspreken. Het toestel is namelijk gebouwd van vloeibaar metaal dat gebruikt wordt in super cars, waardoor het karkas in ieder geval lang mee gaat. Dit alles is echter verstopt achter hoogwaardig Italiaans leer.

Ook qua hardware zit je bij de ALPHA ONE helemaal goed. De smartphone beschikt over een 5,5 inch QHD-scherm, een Snapdragon 820 chipset met 4GB RAM, 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen, dual-sim ondersteuning en een accucapaciteit van 3250 mAh.

Dit alles is volgens Lamborghini 119.000 Russische roebels waard, omgerekend zo’n 1900 euro. Voor eenieder die twijfelt of dit toestel voor hem of haar geschikt is, raden wij aan om nog even weg te kwijlen bij onderstaande video.

[gv data=”bf4PQALeJMg”][/gv]

18 reacties

  1. Mooi, High end materialen.
    Ziet er goed uit, en lijkt mij wat dat betreft zijn geld waard.

    Alleen dat het komt met een OS gratis geleverd door een online adverteerder die allerlei gebruikersdata verzameld, is wel een beetje erg pauper.

  2. Heb ik toch liever de Huawei Mate 9 Porsche Design.
    Al is die ook duurder dan de iPhone 7 plus 256GB (nagenoeg zelfde specs).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *