Lanceerdatum Google Stadia bekendgemaakt

Lanceerdatum Google Stadia bekendgemaakt
Het nieuwe gamen. Wanneer kunnen we aan de slag?

Google Stadia kunnen we wel omschrijven als één van de meest innovatieve ontwikkelingen van 2019 op het gebied van tech en games. Servers van een partij, in dit geval Google, die keihard staan te ronken om jou de beste game-ervaring te bieden zonder dat je er zelf de hardware voor nodig hebt.

Klinkt als een droom en toch gaat het dit jaar al werkelijkheid worden. Begin dit jaar maakte het Amerikaanse techbedrijf bekend dat Stadia nog dit jaar gelanceerd zal worden. Op een event in New York, waar ook de nieuwe Pixel-telefoons zijn gepresenteerd, heeft Google de lanceerdatum uit de doeken gedaan.

Je kunt zeer binnenkort al met Google Stadia aan de slag. De gamedienst lanceert op 19 november en is wereldwijd te gebruiken. Vanaf dag één van de lancering kun je met games als Red Dead Redemption 2, Destiny 2 en Mortal Kombat 11 aan de slag. De bibliotheek zal uitgebreid worden met een stroom aan nieuwe games.

In een video van slechts twee minuten maakt Google duidelijk wat Stadia is en wat je kunt verwachten. Je kunt het filmpje hieronder bekijken.

[gv data=”Pwb6d2wK3Qw”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *