Lancering dure 16 inch MacBook Pro niet in september

Auteur: , Geen reacties
macbook-pro-16-inch-lancering-oktober-2019

Ook voor de andere MacBooks voor 2019 komt een apart event.

We weten al een tijd dat de MacBook een nieuwe serie krijgt. De speculatie was dat deze wellicht tegelijk met de presentatie van de nieuwe iPhones wordt gebracht. Dit blijkt niet het geval. Volgens de laatste berichten uit doorgaans goed ingevoerde Taiwanese media wordt er voor de lancering van de Macbook serie een apart event georganiseerd in oktober.

Het paradepaardje van dit event wordt de nieuwe 16″ MacBook Pro, waar al eerder het een en ander over bekend werd. Deze Taiwanese bron bevestigt die specificaties. In aanvulling daarop weten zij te melden dat het nieuwe schaar-toetsenbord gebruikt zal worden. Ook melden zij dit nieuwe powerhouse de Intel 9 of 10 Core i processor krijgt in combinatie met minimaal 8GB RAM en 128/256 GB SSD opslagcapaciteit. Overigens vraag ik mij af of de geruchten over de opslagcapaciteit kloppen. Deze specificaties zijn namelijk niet bepaald de top van de markt.

Dat zou wel moeten, want de prijs die genoemd wordt is $ 3.000,-. Daarmee bewijst Apple wederom dat zij niet de goedkoopste keuze biedt. Er zijn dus goede specificaties en serieuze innovaties nodig om de consument over te halen en op basis van deze specificaties lijkt het mij de vraag of dat het geval is.

In ieder geval hebben we de komende maanden weer genoeg stof om de discussie rondom Apple en haar (gebrek aan) innovaties te blijven voeren.

Bron: Money.und. Overigens gebruikte ik deze vertaling.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).