Lancering iPhone 6s waarschijnlijk op 9 september

Auteur: , 6 Reacties
'Lancering iPhone 6s op 9 september'

Apple-liefhebbers: houd 9 september maar vast vrij in jullie agenda, want de kans is groot dat we op deze dag de nieuwe iPhones te zien krijgen.

Dat blijkt uit de verklaringen van bronnen van BuzzFeed. De website meldt dat Apple een evenement zou willen organiseren in de week van 7 september, waarbij op 9 september de nieuwste Apple-producten zouden worden aangekondigd. Naast de iPhone 6s zouden we hier mogelijk ook de grotere iPad Pro en de vernieuwde Apple TV te zien krijgen.

Het is mij nog niet helemaal duidelijk waarom de iPhone 6s een musthave is, want de geruchten wijzen vooralsnog niet op schokkende vernieuwingen. Het toestel zou voorzien worden van een display met Force Touch, een betere camera en een zuinigere netwerk-chip, maar of dat genoeg is om de miljoenen iPhone 6-bezitters over de streep te trekken…6 reacties

Niet echt schokkend idd, maar dat is te verwachten bij de “S”. Waarschijnlijk is het gebrek aan vernieuwing ook de reden van dit bericht:

http://m.tijd.be/9661814.art
misschien vooral om nog niet 6 bezitters alsnog te trekken nu.
zoals ik koop altijd de s versies, van 5s naar 6s straks.
@lekkaah: Precies, dat zijn er ook nog genoeg ! Die hadden met de 6 destijds net een klein jaartje hun 5S en vonden het wel best.
Ik denk dat deze groep zeker niet klein zal zijn en dus altijd de moeite waard.
8 september lijkt logischer, Dit soort Keynotes zijn bijna altijd op dinsdag.

Het is trouwens de aankondiging, de lancering volgt waarschijnlijk eind September.
Nee, ik hou 9 september niet vrij in mijn agenda.
@frietjemet: joh wat een verrassing

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).