‘Lancering iPhone 8 enkele maanden uitgesteld’

Tim Cook
Slecht nieuws voor fans die zitten te wachten op het nieuwe toestel?

De aanname is dat Apple in september met drie nieuwe iPhones gaat komen. Of dit ook echt gaat gebeuren is nog maar de vraag. Een Zuid-Koreaanse leverancier van iPhone-onderdelen zegt dat de iPhone 8 niet in september zal worden aangekondigd. Er zouden zich technische problemen voordoen die een release in de weg zitten. Zo spreekt men over een design dat nog niet af is en dat sommige technologieën nog niet gereed zijn, aldus The Korean Herald.

Volgens de berichtgevingen gaat Apple twee events organiseren. In september zou Apple de iPhone 7s en iPhone 7s Plus aankondigen. De iPhone 8 zal vervolgens in november tijdens een apart event aan de wereld worden getoond. Het nieuws is opmerkelijk te noemen. Op zo’n laat moment nog problemen met het ontwerp? Het is dan ook goed om de aannames met een korreltje zout te nemen.

Meestal stuurt Apple ongeveer een week van tevoren uitnodigingen naar de media. Dit gaat traditioneel in combinatie met een teaser dat met het event heeft te maken. Als we hiervan uitgaan, dan moeten we nog zo’n drie weken geduld hebben. (via The Investor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *