Lancering Nexus 6 en Android 5.0 vertraagd in Nederland

Nexus-6-uitgesteld
Google stelt de komst van de Nexus 6 en de lancering van Android 5.0 uit in Nederland.

De Nederlandse lancering van de Nexus 6 tegen het einde van november gaat niet door. Dit heeft volgens Google te maken met een sms-bug van Vodafone, die ze niet voor het einde van deze maand opgelost krijgt. Deze problemen werden ontdekt tijdens de lancering van Android 5.0 op de Nexus 4 en Nexus 5. Sommige gebruikers konden na het installeren van de nieuwe Android-versie geen gebruik internationale sms-berichten meer sturen.

Eerst oplossen
Omdat de Nexus 6 dezelfde problemen heeft, besluit Google om de lancering van de telefoon uit te stellen, totdat deze bugs opgelost zijn. Wanneer dit is, is nog niet bekend. Bovendien legt Google de verspreiding van Android 5.0 voor de Nexus 4 en 5 stil, wederom totdat de problemen zijn opgelost.

Onlangs werd de Nederlandse prijs voor de Nexus 6 onthuld, die met 649 euro een stuk hoger ligt dan we van een Nexus-toestel gewend zijn. Meer informatie over de prijs kun je hier lezen.

Nog geen reacties

  1. Balen, zeker wanneer de reden van het niet kunnen uitbrengen bij een ander ligt, dan de fabrikant. Hoewel ik het wel bijzonder vind dat het toestel dan gelijk ook niet bij andere providers uitgebracht kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *