Langverwachte Galaxy S8 bèta niet in Nederland

Auteur: , Geen reacties
En dan vooral voor de vingerafdrukscanner

Maar wat missen wij precies?

Enkele weken geleden presenteerde Google met volle trots haar nieuwste Android-software genaamd Oreo. Het nieuwe mobiele besturingssysteem gaat zoals verwacht allereerst naar de eigen Google-lijn, waarna vlaggenschepen van grote fabrikanten ogenschijnlijk volgen. Ook Samsung meldde dat de Galaxy S8 binnenkort Android 8 kon verwachten in de vorm van een bèta.

Enkele weken verder blijkt dat Samsung met die belofte niet alle gebruikers bedoelde. Het bedrijf laat haar bèta namelijk alleen testen door consumenten die zich bevinden in Zuid-Korea, de VS en het Verenigd Koninkrijk. In een later stadium volgen Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk en Spanje. Deze informatie is afkomstig van een tipgever via Androidworld.

De testversie die morgen uitrolt, kan gedownload worden via het Galaxy Beta Program, hetzelfde programma waarmee vorig jaar Android Nougat te testen was op de Galaxy S7. Naast een picture-in-picture-modus mogen bèta-gebruikers ook nieuwe app-snelkoppelingen en icoontjes verwelkomen in de testfase.

Welke wijzigingen Samsung echter zelf doorvoert aan TouchWiz, is nog niet bekend. Op korte termijn zal de Galaxy Note 8 ook worden voorzien van Android Oreo, maar het is nog niet bekend wanneer dit gebeurt en of er van tevoren ook een bèta plaats zal vinden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).