Laptop met ingebouwde PS4 en Xbox One nu te koop

De PlayBox 4One is nu te koop
We maakten in januari al kennis met de PlayBox 4One, maar het leek toen bij een eenmalig project te blijven. Dat blijkt echter niet het geval, want de laptop met ingebouwde PS4 en Xbox One is nu voor iedereen te koop.

Voor wie het verhaal over de PlayBox 4One gemist heeft: het gaat om een ‘laptop’ met twee ingebouwde consoles: links een PlayStation 4 en rechts een Xbox One. Deze zijn verbonden met het ingebouwde 24” LCD-scherm. Met een simpele druk op de knop switch je waar je ook bent over van de ene naar de andere console.

Het 24” scherm beschikt verder over een eigen WiFi-verbinding. Dat is ideaal, want op die manier kun je bijvoorbeeld je favoriete serie kijken op Netflix, terwijl je Xbox One een nieuwe game aan het downloaden is. Er hangt echter wel een flink prijskaartje aan de PlayBox 4One, volgens de maker omdat er enorm veel tijd en geld in de bouw van het systeem gaat zitten. Je zult dan ook 2.595 dollar moeten overmaken om je de eigenaar te mogen noemen van een echte PlayBox 4One.

Heb je dat er voor over, dan kun je hier bestellen.

[gv data=”toKuOY2VlSE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *