Lastige telefoonmenu’s overslaan kan nu ook met Android

SkipTheMenu voor Android
Iedereen die ooit wel eens contact heeft gehad met de telefonische klantenservice van een bedrijf zal ongetwijfeld bekend zijn met de verschrikkelijke telefoonmenu’s die worden gebruikt. Een waar doolhof waar je als klant doorheen moet terwijl je aan de lijn hangt met een duur servicenummer. Gelukkig gaat de app SkipTheMenu dat probleem oplossen.

Deze app is al enige tijd beschikbaar voor iOS en is vanaf vandaag ook te gebruiken door mensen met een Android telefoon. Nederlanders spenderen jaarlijks zo’n 250 miljoen belminuten aan het navigeren door en het luisteren naar keuzemenu’s en dat moet verminderd worden.

Met SkipTheMenu kan je via een app op je telefoon bij de 35 meestgebelde klantenservices alvast het menu doorlopen en daarna pas gaan bellen. De app regelt dan dat je op de juiste manier door het menu wordt geloodst.

Hoe dit systeem werkt? Een telefoonmenu herkent het nummer dat je normaal gesproken intoets aan de hand van dual tone multi frequency-tonen. Deze app zendt deze dtmf-tonen uit zodra je bent met bellen en dat bespaart jou dus een hoop frustratie.

SkipTheMenu is beschikbaar voor iOS 6.0 of hoger en Android 3.0 en hoger. Welke bedrijven ondersteund worden door deze app is hieronder te zien. Deze app is ontwikkeld door een Nederlands bedrijf en werkt dus optimaal bij Nederlandse bedrijven.

SkipTheMenu bedrijven

[lg_folder folder=”0_Divers/SkipTheMenu/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

  1. Bijzonder. Mijn werkgever staat er ook tussen, maar wist van niets…. Netjes van de ontwikkelaar.

    Vraag me trouwens af hoe vaak dit bijgewerkt word, aangezien keuzemenu’s regelmatig worden aangepast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *