WK 2018 volledig te bekijken in 4K-resolutie

LeBron James zet WK-streaker op Instagram

WK 2018 volledig te bekijken in 4K-resolutie


Een streaker die het veld op rende en probeerde de Duitse speler Benedikt Höwedes te zoenen, u mocht het van de FIFA niet zien tijdens de WK-finale Duitsland. De superster van de NBA deelde het moment echter direct met de wereld.

In de tweede helft van de de WK-finale tussen Duitsland en Argentinië kregen de honderden miljoenen kijkers opeens een mooi luchtbeeld van Maracana te zien, afgewisseld met het beeld van Jezus de Verlosser. Dat er een streaker het veld op rende en door een mannetje of twaalf moest worden verwijderd werd namelijk kundig buiten beeld gehouden. Orders van de FIFA.

Op de eretribune zat echter ook basketbalheld LeBron James, op uitnodiging van de FIFA. Hij aarzelde geen moment, schoot een video en plaatste het op Instagram. Zal de FIFA blij mee geweest zijn. De korte video, die op het moment van schrijven 315.913 likes heeft, is hieronder te zien.

De ‘streak’ werd trouwens uitgevoerd door de Russisch/Amerikaanse YouTube-prankster Vitaly Zdorovetskiy, die zijn actie een dag eerder al aankondigde op Twitter.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *