Leuk voor de feestdagen: koken als een Jedi

star-wars-le-creuset
Han Solo werkt wel samen en Darth Vader stooft gaar.

De hype rond Star Wars komt op de meest bijzondere plekken tot uiting. Het exclusieve Franse merk ‘Le Creuset’, dat zich specialiseert in pannen en ander vuurvast kookgerei heeft nu ook de Star Wars manie ontdekt en komt met een bijzondere serie pannen, potten en ander materiaal om buitenaards lekker te koken. Ben jij benieuwd wat je kunt verwachten?

Han Solo™ signature braadslede
Deze braadslede heeft een deksel en kan zo op buitenaardse hittebronnen. Ook in de gewone oven schijnt deze speciale braadslee tot bovenmenselijke prestaties te komen. De foto zag je op de titelplaat.

Droid pannenset
Zo loyaal als de Droids op de TV zijn, zo vastberaden zijn ze om jou ook in de keuken bij te staan in iedere slag om een heerlijke maaltijd. Voor C-3P0™, R2-D2™ en BB-8™ is geen kookuitdaging te groot. Zie jij ze al staan?

star-wars-le-creuset-droids

Millenium FALCON™ onderzetter
Na het redden van rebellen heeft de Falcon een nieuwe missie: redt jouw tafelblad! Daarom is hij voor Le Creuset getransformeerd tot robuuste onderzetter die elke hitte pareert.
star-wars-millenium- falcon-onderzetter

Porg™ taartvorm
Na al deze missies in de strijd om een buitenaards lekker maal is het vast tijd om met iets lekkers de overwinning te vieren. Met deze bijzondere taartvorm krijg vast inspiratie voor een mooie Melkweg-taart.
star-wars-le-creuset-porg-taartvorm

De speciale ‘Star Wars collectie’ van Le Creuset is vanaf 1 november 2019 te verkrijgen. We hebben dan ook nog geen Nederlandse prijzen, maar de Amerikaanse prijzen laten zien dat er voor ieder budget een leuk Star Wars keukenitem te scoren zal zijn. Zo moet de Han Solo braadslee $ 450,- kosten, terwijl de onderzetters al vanaf $ 20,- naar jouw eettafel vliegen. De kans op een vliegverbod is in ieder geval kleiner dan bij andere souvenirs van Star Wars.

De Amerikaanse release was overigens al eerder aangekondigd. Daar kun je ook alvast een filmpje als voorproefje zien.

Mocht je nu wel een Star Wars fan willen verrassen, maar niet met keukengerei, dan is deze buitenaardse LEGO-set wellicht een optie.

Heb je nu een Le Creuset-liefhebber te verrassen die niets met Star Wars heeft, dan kun je altijd nog iets anders kiezen voor op tafel.

De hele collectie, meer foto’s en meer informatie kun je vinden op de site van Le Creuset.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *