Leer zelf programmeren in Swift met de gratis Swifty app

Swifty
Programmeren wordt steeds belangrijker en dat zal de komende jaren niet veranderen. Het kan dus zeker geen kwaad om jezelf de basisregels te leren. Bijvoorbeeld van Apple’s nieuwe programmeertaal Swift.

Met de Swifty-app leer je op een gemakkelijke manier hoe je apps programmeert voor een iPhone of iPad met Apple’s Swift-programmeertaal (meer info over Swift vind je hier). Voor het gemak hoef je er niet eens je iOS-toestel voor te verlaten.

Gratis beginnen
In de Swifty-app zitten meer dan 200 lessen verwerkt die je stapsgewijs de fijne kneepjes van het programmeervak leren. De app is gratis te downloaden in de App Store, en geeft je vrije toegang tot de eerste 13 lessen. Mocht je daarna de smaak te pakken hebben, dan kun je alle hoofdstukken vrijspelen voor €2,99.

Swifty-app

Omdat Swifty zich echt focust op de beginnende programmeur, zal hij voor ervaren codeerfanaten misschien wat te simpel zijn, maar voor de leken (en kinderen) onder ons is het zeker de moeite waard. Je kunt Swifty gratis downloaden via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *