Legendarische Pokémon Ho-Oh kan worden gevangen

Legendarische Pokémon Ho-Oh kan tijdelijk worden gevangen
Een onverwachte aankondiging, grijp je kans!

Soms, heel soms, komt Niantic met een onverwacht extraatje naar Pokémon Go. Zo ook nu. Spelers krijgen de kans om een legendarische Pokémon te vangen. Het gaat om Ho-Oh. Een legendarische Pokémon uit de tweede generatie van een regenboog. Het virtuele beestje maakt gebruik van vuur om aanvallen te verrichten.

Ho-Oh valt onder de Global Catch Challenge van Pokémon Go. Spelers krijgen tot en met 12 december de tijd om de Pokémon te vangen. Ho-Oh is niet locatie gebonden. Spelers over de hele wereld kunnen de legendarische Pokémon vangen.

Tijdens de Global Catch Challenge moeten spelers in 7 dagen tijd drie miljard Pokémon vangen. De actie is zondag van start gegaan. Binnen 48 uur stond de teller al op 500 miljoen gevangen Pokémon. Daarom brengt Niantic de Legendarische Pokémon Ho-Oh naar de game als bedankje.

Omdat het een legendarische Pokémon betreft moet je je goed voorbereiden. Zo moet je met minstens 20 andere spelers verzamelen om Ho-Oh te kunnen vangen tijdens een Raid Battle. Succes! Je hebt twee weken de tijd.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *