Legende Floyd Mayweather gaat gehakt maken van Logan Paul

Foto via Fanmio

Ongeslagen bokslegende Floyd Mayweather gaat omstreden YouTuber Logan Paul een lesje leren in de ring.

Bokslegende Floyd Mayweather heeft zijn volgende kaskraker aangekondigd. Begin volgend jaar gaat hij vechten tegen YouTube-kwal Logan Paul. Het is het tweede boks evenement dat Paul organiseert, nadat hij in 2018 mede-YouTuber KSI trotseerde. Maar wat is de gedachte achter dit ogenschijnlijk waardeloze gevecht?

Floyd Mayweather vs Logan Paul

Logan Paul is een van de meest controversiële namen binnen het YouTube-universum. De knaap maakt geregeld omstreden videos, waaronder simpel clickbait en het daadwerkelijk filmen van een overleden persoon.

Het zal velen dan ook goed doen om te horen dat hij klappen gaat krijgen van bokser Floyd Mayweather. Die laatste kondigt het gevecht vandaag aan op Instagram. Veel fans reageren naar verwachting: “Het makkelijkste gevecht ooit.”

Het moge duidelijk zijn dat Logan Paul inderdaad geen schijn van kans heeft tegen Floyd Mayweather. De bokser heeft namelijk een professioneel track record van 50-0; hij is tot dusver nog ongeslagen. Paul daarentegen heeft één professionele wedstrijd op zijn naam staan en die verloor hij. Eindstand: 0-1. Als ‘Exhibition’ telt dit overigens niet als officieel professioneel gevecht. Mocht Mayweather verliezen, dan telt dit dus niet als officiële loss.

Overigens heeft de YouTuber op papier wel een fysiek voordeel. Met 1,87 meter en 90 kilo is hij een stuk groter dan Floyd, die het met 1,72 meter en 68 kilo moet doen.

Lachend naar de bank

Nu is dit natuurlijk wederom een gigantische publiciteitsstunt waar beide heren niet vies van zijn. Floyd Mayweather is notoir als het gaat om deals en met geld pronken, terwijl Logan Paul weinig talenten heeft, maar in de spotlight komen is er wel één van.

Met andere woorden, Paul heeft geen enkele kans tegen de bokser, maar diens bankrekening heeft ook nauwelijks kans tegen de vloedgolf aan cash die zijn kant op zal komen.

Floyd Mayweather vs Logan Paul vindt plaats op 20 februari 2021 en kost nu $24,99 om online te mogen aanschouwen. Naar verwachting gaat die prijs nog flink stijgen.

Lees ook: Check hier de samenvatting van Mayweather vs. McGregor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *